Korte stalling

Als passant een paar dagen in de jachthaven liggen of de boot de kant op (binnen- en/of buitenstalling) en zelf klussen. Uw werkzaamheden uitbesteden aan de vakkundige medewerkers of een combinatie van beide, alles is mogelijk. Alle faciliteiten zijn aanwezig om zelf reparaties en onderhoud uit te voeren. In de watersportwinkel zijn alle materialen aanwezig en kunt u uitgebreid advies krijgen. Ook kunt u diverse machines bij ons huren, die u nodig heeft voor uw onderhoud. Heeft u daar geen zin in of geen tijd voor, dan kunt u de reparaties en het onderhoud laten uitvoeren door Ad Spek en zijn medewerkers.

 

Veel boten komen om de paar jaar even een paar weken de kant op voor hun onderhoud. Omdat de temperaturen in het voorjaar en zomer beter zijn om onderhoud te doen dan in de winter en je dan sneller en mooier kunt werken. Alle boten staan op aangepaste bokken. De korte stalling kan maximaal tot 1 oktober, daarna gaan alle boten automatisch over in de winterstalling.

ad spek watersport jachtbouw leiden groene hart suppen boten jachten stalling onderhoud reparatie activiteiten water recreatiegebied Vlietland

Ad Spek Watersport  •  Rietpolderweg 2 - 6  •  2266 BM Leidschendam  •  (Recreatiegebied Vlietland)

Tel 071 - 561 36 16  •  info@adspekwatersport.nl

 

Ad Spek Watersport is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens. Deze worden verwerkt zoals aangegeven in de privacyverklaring die aansluit bij de huidige AVG wetgeving.

Let op!

Indien u de website bekijkt op een
laptop of PC, dan kunt u ook het
formulier digitaal invullen.

Kom anders bij ons langs voor het
invullen van het formulier.

Let op!

De mobiele versie bevat minder informatie en ook geen inschrijf-formulieren een voorwaarden.

Voor de volledige inhoud bekijkt u
deze website op een laptop of PC.

Ad Spek Watersport
Rietpolderweg 2 - 6
2266 BM Leidschendam

(Recreatiegebied Vlietland)