Aanvraag winterstalling buiten

Winterstalling buiten (15 oktober tot 15 april) vindt plaats op het voorterrein en achterterrein rond de grote loods en te water. Alle motor- en zeilboten hebben aangepaste bokken en zeilboten kunnen met of zonder staande mast de kant op. Boten kunnen op aanvraag van een op maat gemaakte seal voorzien worden, zodat ze goed bestand zijn tegen regen, wind en sneeuw. Ad Spek Watersport is de ideale stallingsplek om te overwinteren. Even klussen aan uw boot, wordt een stuk makkelijker door de combinatie van een uitgebreide winkel en experts bij de hand. Zo kan uw boot in het voorjaar tiptop het water weer in. Ad Spek Watersport hanteert geen vaste datum voor uit en in het water gaan van de boten. De boten kunnen in overleg al vanaf 1 oktober gebracht worden en in het voorjaar ook in overleg weer opgehaald worden. Tijdens de winterperiode kan het onderhoud van uw boot door u of door Ad Spek Watersport uitgevoerd worden.

 

Ad Spek Watersport werkt volgens Hiswa algemene voorwaarden huur en verhuur lig- en/of bergplaatsen en Ad Spek Watersport huisregels.

ad spek watersport jachtbouw leiden groene hart suppen boten jachten stalling onderhoud reparatie activiteiten water recreatiegebied Vlietland

Ad Spek Watersport  •  Rietpolderweg 2 - 6  •  2266 BM Leidschendam  •  (Recreatiegebied Vlietland)

Tel 071 - 561 36 16  •  info@adspekwatersport.nl

 

Ad Spek Watersport is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens. Deze worden verwerkt zoals aangegeven in de privacyverklaring die aansluit bij de huidige AVG wetgeving.

Let op!

Indien u de website bekijkt op een
laptop of PC, dan kunt u ook het
formulier digitaal invullen.

Kom anders bij ons langs voor het
invullen van het formulier.

Let op!

De mobiele versie bevat minder informatie en ook geen inschrijf-formulieren een voorwaarden.

Voor de volledige inhoud bekijkt u
deze website op een laptop of PC.

Ad Spek Watersport
Rietpolderweg 2 - 6
2266 BM Leidschendam

(Recreatiegebied Vlietland)