Aanvraag zomerstalling

Zomerstalling kan te water (15 april tot 15 oktober) plaats vinden, maar ook buiten of binnen op de kant is mogelijk. De jachthaven beschikt over 100 ligplaatsen te water voor vaste plekken en passanten. Hiervan zijn een aantal overdekt. De vaste boxen variëren in maat. De maximale lengte is 15m. Alle boxen hebben een vaste boxprijs. Ad Spek Watersport werkt volgens Hiswa algemene voorwaarden huur en verhuur lig- en/of bergplaatsen en Ad Spek Watersport huisregels.

 

Op de steigers zijn voorzieningen voor water en elektra. In het sanitairgebouw zijn er douche- en toiletvoorzieningen (ook chemische toilet afvoer mogelijk). In de zomer is een deel van het terrein ingericht als parkeerterrein voor de vaste zomerklanten. Voor de kinderen is er een speeltuin en trampoline. In het omliggende recreatiegebied Vlietland zijn er volop mogelijkheden voor vele vormen van water- en landrecreatie.

Download de

tarievenlijst als pdf »

ad spek watersport jachtbouw leiden groene hart suppen boten jachten stalling onderhoud reparatie activiteiten water recreatiegebied Vlietland

Ad Spek Watersport  •  Rietpolderweg 2 - 6  •  2266 BM Leidschendam  •  (Recreatiegebied Vlietland)

Tel 071 - 561 36 16  •  info@adspekwatersport.nl

 

Ad Spek Watersport is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens. Deze worden verwerkt zoals aangegeven in de privacyverklaring die aansluit bij de huidige AVG wetgeving.

Let op!

Indien u de website bekijkt op een
laptop of PC, dan kunt u ook het
formulier digitaal invullen.

Kom anders bij ons langs voor het
invullen van het formulier.

Let op!

De mobiele versie bevat minder informatie en ook geen inschrijf-formulieren een voorwaarden.

Voor de volledige inhoud bekijkt u
deze website op een laptop of PC.

Ad Spek Watersport
Rietpolderweg 2 - 6
2266 BM Leidschendam

(Recreatiegebied Vlietland)